Boendealternativ

Stuga med självhushåll

Stugorna hyrs som dom är och stugan lämnas i samma skick som vid ankomst. Hushållsartiklar, täcken och kuddar finns i stugorna. Som hyresgäst ansvarar du/ni för stugan, dess innehåll och att den är slutstädad vid avresa. Det finns lakan och handdukar att hyra. Slutstädning går att köpa till. Innan avresa sker en gemensam besiktning av stugan så att vi är överens om att det är helt och rent. Gratis Wi Fi.

Stuga med hotellstandard

Precis som på ett hotell kan stugan bäddas upp och utrustas med hygienartiklar och handdukar. Städning och bäddning sker varje dag under vistelsen och frukost är inkluderat i priset.

Hotellrum

Tvåbäddsrum

Våra tvåbäddsrum ligger i huvudbyggnaden. De har välutrustade badrum med dusch, sittgrupp och två enkelsängar. Frukost, städning och lakan/handdukar ingår.

 

Bungalows

Våra så kallade Bungalow ´Comfort’ och Bungalow ’Design’ är våra nyaste rum. De är utformade som fristående hotellrum med en modern interiör. Rummen har en terrass med utomhusmöbler och är invändigt utrustade med en dubbelsäng, en bäddsoffa, toalett, dusch samt TV. Totalt 3 bäddar för vuxna eller alternativt att 2 vuxna och 2 barn får plats. Frukost ingår alltid i priset och de städas och bäddas varje dag under din vistelse.

Bungalow ´Comfort´:

Bungalow ´Design´:

            

Tveka inte att höra av dig till oss på om ni vill boka boende!

Med många vänliga hälsningar 
Villa Björkhagen