Boendealternativ

Boka hotell hos Villa Björkhagen i Jönköping

När du söker boende med samma standard som på hotell – boka rum hos oss på Villa Björkhagen! Vi erbjuder dig att komma och bo bekvämt och naturskönt intill Vättern i våra hotellrum. Rummen är utrustade med en mysig sittgrupp, två sköna enkelsängar och badrum med dusch och hygienartiklar. Frukost, städning, lakan och handdukar ingår i priset, precis som på ett hotell. När det är dags att boka hotell i Jönköping – kontakta oss i första hand så ser vi till att du trivs och får glädje av din vistelse i vår vackra stad!

Stuga med självhushåll

Stugorna hyrs som dom är och stugan lämnas i samma skick som vid ankomst. Hushållsartiklar, täcken och kuddar finns i stugorna. Som hyresgäst ansvarar du/ni för stugan, dess innehåll och att den är slutstädad vid avresa. Det finns lakan och handdukar att hyra. Slutstädning går att köpa till. Innan avresa sker en gemensam besiktning av stugan så att vi är överens om att det är helt och rent. Gratis Wi Fi.

Stuga med hotellstandard

Precis som på ett hotell kan stugan bäddas upp och utrustas med hygienartiklar och handdukar. Städning och bäddning sker varje dag under vistelsen och frukost är inkluderat i priset.

Stuga med hotellstandard i Jönköping hos Villa Björkhagen

Hotellrum

Tvåbäddsrum

Våra tvåbäddsrum ligger i huvudbyggnaden. De har välutrustade badrum med dusch, sittgrupp och två enkelsängar. Frukost, städning och lakan/handdukar ingår.

Hotell i Jönköping hos Villa Björkhagen Hotellrum i Jönköping hos Villa Björkhagen

Bungalows

Våra så kallade Bungalow ´Comfort’ och Bungalow ’Design’ är våra nyaste rum. De är utformade som fristående hotellrum med en modern interiör. Rummen har en terrass med utomhusmöbler och är invändigt utrustade med en dubbelsäng, en bäddsoffa, toalett, dusch samt TV. Totalt 3 bäddar för vuxna eller alternativt att 2 vuxna och 2 barn får plats. Frukost ingår alltid i priset och de städas och bäddas varje dag under din vistelse.

Bungalow ´Comfort´:

Sköna möbler i ett hotellrum i JönköpingHärliga sängar i ett hotell i JönköpingBoka ett hotellrum i JönköpingBoka ett härligt hotell i Jönköping

Dörr till ett hotellrum i Jönköping

Bungalow ´Design´:

Bungalow hotell i Jönköping            Hotellrum i Jönköping

Tveka inte att höra av dig till oss på om ni vill boka boende!

Med många vänliga hälsningar 
Villa Björkhagen