Boende

Tvårumsstugor

Vackert belägna i parkmiljö med gedigna ekar. Varje stuga är på 20 kvm, med två separata sovrum med vardera 1 enkel- och en 120 cm säng (våningssängar). Fullt utrustat badrum med Dusch och toalett. Välutrustat pentry med husgeråd. Umgänges yta och kombinerad matplats med tv. För bra komfort har samtliga stugor golvvärme. På framsidan finns en liten veranda med tillhörande utemöbler och tillgång till grillplats. Bilparkering i anslutning till varje stuga. Du kan hyra stuga som självhushåll eller hotell boende, se fliken ”boende alternativ”. Gratis Wi Fi.

Enrumsstugor

Varje stuga är på 16 kvm. Våra enrumsstugor har ett kombinerat rum med matplats och två våningssängar varav en är 120 cm bred och resten är 90 cm breda. Fullt utrustat badrum med dusch och toalett. Välutrustat pentry med husgeråd. På framsidan finns en liten veranda med tillhörande utemöbler och tillgång till grillplats en bit bort. Bilparkering i anslutning till varje stuga. Du kan hyra stuga som självhushåll eller hotell boende, se fliken boendealternativ. Gratis Wi Fi.

Vi har även tvåbäddsrum, bungalows med terrass och enklare hytter (hytter endast sommartid) för bokning. Vänligen se fliken boendealternativ för mer information.